Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Sikreste lås til hoveddør

Sikreste lås til hoveddør - Vi forhandler og finde de bedste og mest sikre løsninger på Frederiksberg
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Sikreste lås til hoveddør - Låsesmed Frederiksberg hjælper dig

Vi hos Låsesmed Frederiksberg ved at kun I Danmark findes der over 50 leverandører af sikre låse, men de samme store leverandører på markedet af sikkerhedslåse , hvor enhver mærke har sin egen variant af sikreste lås til hoved dør. Garant Plus er den sikreste lås på markedet til den private bolig. Låsecylinderen har 16 stifter, og derfor har Garant Plus låsen det højeste sikkerheds niveau. Står det på Rukos hjemmeside.

Ruko er Danmarks største leverandør af mekaniske låse.

Medeco3 låsen den bedste og sikreste lås på markedet enligt Medeco; den er også været med for at sætte nye standarder for hele låseindustrien.

Fordelerne er også mange heriblandt;

  • Patenteret nøglekontrol – Beskytter mod uautoriseret kopiering af dine nøgler.
  • Bruger eksisterende hardware
  • Beskyttelse mod fysisk angreb – Du kan ikke bore en Medeco3 op
  • Specielle vinkelskæringsnøgler – Kræver en særlig nøgleskæremaskine og adgang til Medecos specifikke emner, der findes i en række begrænsninger for at understøtte ethvert behov.
  • Dirkefri og Bump nøgle sikrede – cylindre bruger et sidebjælke, der forhindrer nøglen i at rotere, indtil den er hævet, roteret og justeret i den korrekte position. Denne funktion giver beskyttelse mod dette.

Hvad den sikreste lås til hoveddør skal kunne i netop dit tilfælde afgør mange forskellige faktorer. F.eks. hvis du er låst ude, så er det måske en fordel at en låsesmed kan hjælpe dig at få adgang igen.

Hvis du monterer en af de sikreste låse på markedet, så vil vi anbefale at du gemmer en ekstra nøglekopi et god sted, så er du sikret at hvor du låser dig selv ude, så kan du komme indenfor igen, uden at bore i stykker dine investere penge.

Har du brug for hjælp med montering og indkøb af den sikreste lås til hovedør hjemme hos dig?

Hvis du har brug for hjælp med den bedste og sikreste løsning der passer dig og din familie. Kontakt Låsesmed Frederiksberg nu! Vi hjælper dig. Vi er eksperter i låsesystemer, låsemontering og forhandler de største mærker. Primært Ruko, Evva og Medeco.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI