Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Elektronisk lås til dør anbefaling og tips

Overvejer du en elektronisk lås til dør, læs vores anbefaling af bedste elektroniske låsemodeller
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Overvejer du en elektronisk lås til dør, læs vores anbefaling af bedste elektroniske låsemodeller

Overvejer du at udskifte din traditionelle lås til hoveddøren til elektronisk lås til dør? Der er mange grunde til at gøre hjemmet smart og til at få en elektronisk lås til hoveddøren. Her giver vi dig tips og råd inden dit køb af digitale og smarte låse.

Hvad er en elektronisk lås til dør?

En elektronisk lås til dør eller til din hoveddør er en digital, elektronisk lås, som du låser op uden at skulle bruge en nøgle. Det kan i stedet være med en unik kode, et tag der er en digital nøgle eller din mobiltelefon. Du fjernstyrer låsen og har altid mulighed for at åbne døren på dine præmisser og skal aldrig gemme nøglen under dørmåtten igen. En låsesmed eller en autoriseret elektriker kan montere elektroniske låse. 

Elektronisk lås til dør kan typisk åbnes med:

-Chip
-Kode
-Mobiltelefon

Fordele ved en elektronisk lås til dør

Der er mange grunde til at installere en elektronisk lås til dør og til dit hjem, primært fordi den er fleksibel. Her er de mest almindelige fordele!

Ingen nøgle
Du skal aldrig mere holde styr på en nøgle, fordi du åbner døren elektronisk. Også perfekt, hvis du har børn, der går alene hjemme efter skole.

Kan give en midlertidig kode
Du kan låse håndværkere op ved hjælp af en midlertidig kode. På den måde behøver du ikke lægge nøglen under dørmåtten eller gå hjem fra arbejde for at åbne den. Det er også smart, hvis du har rengøringshjælp, tager på ferie og vil have naboen til at vande blomsterne, eller kommer for sent, hvis familie eller venner kommer på besøg. Efter besøget skal du blot deaktivere koderne.

Holder styr på, hvem der kommer hjem
Du forbinder normalt en smartlås med din mobiltelefon. Hver gang nogen åbner døren med kode, tag eller mobiltelefon, får du en besked om, at personen er kommet hjem. Det vil være en ekstra tryghed, hvis du har børn, der går alene hjemme efter skole eller på anden måde ønsker styr på, hvem der er hjemme.

Behøver aldrig huske at låse din dør

Derudover behøver du aldrig at bekymre dig om, hvorvidt du låste hoveddøren eller ej, da du gik hjemmefra. Det er nok at se på appen i mobiltelefonen.

Hvor sikker er en elektronisk lås til dør

Det er sikkert at bruge en smart lås, selvom valget af hoveddør også hænger sammen. Selvom din digitale lås teoretisk set kan hackes, arbejder leverandørerne løbende med sikre systemer. Skulle mærket eller koderne havne i de forkerte hænder, er det nemt at deaktivere koderne og tags.

Montering af elektronisk lås til dør

De fleste digitale låse monterer du selv på din eksisterende hoveddør ved at udskifte låseknappen. Tilslut derefter låsen til dit trådløse netværk og synkroniser med en mobiltelefon-app. Det er også almindeligt at få hjælp af en låsesmed. Smartlåsen er drevet af batterier og holder normalt omkring et år – du er informeret i god tid, inden det er tid til at skifte. Bor du i lejlighed, bør du tjekke, om der er interne regler omkring dørlåse.

Gør dit hjem smartere med en elektronisk lås til dør

En elektronisk lås til dør er også med til at gøre dit hjem smartere. Mange låse kan kobles til dine andre sikkerhedsprodukter, såsom boligalarmer, smarte overvågningskameraer eller smarte dørklokker. På den måde bliver du også advaret, hvis der er indbrud i dit hjem, noget som en traditionel lås ikke ville kunne klare.

Elektronisk lås til dør anbefaling

Vores låsesmed anbefaler elektronisk lås til dør


Yale Doorman Classic – elektronisk lås til dør

Yale Doorman Classic V2N er en komplet digital eller elektronisk lås til hjemmet, som vi har valgt at kåre den bedste i testen. Den fik en vurdering på 5 ud af 5. Det er en klassiker blandt digitale låse som har eksisteret længe, ​​med lås klasse 2. Låsen har ifølge anmeldelser et godt og overskueligt frontpanel og den er både velbygget og flot. 

Du åbner smartlåsen med enten kode, nøglebrik eller mobiltelefon og du kan også indstille automatisk låsning. Du kan også fjernåbne via appen, modtage notifikationer når døren åbner, lave planlagte koder og dagkoder. Hvis mærket er tabt, er det nemt at blokere. Låsen mangler dog bluetooth, og der skal et specielt modul til for at forbinde til netværket. Har du en boligalarm, kan denne styres gennem låsen, så den slukker automatisk, når du låser den op.

Smartlåsen kan monteres i eksisterende monteringshuller, hvis døren har en skandinavisk standard for låsehuset og dørtykkelsen er mellem 32 og 88 millimeter. Den drives af fire AA-batterier, forbindes via dit trådløse netværk og understøtter både iPhone og Android. Låsen kan enten købes med kun lås eller med startsæt. Låsen kan enten monteres alene, men det er også almindeligt at få hjælp af en låsesmed.

Yale, som har sine rødder i USA, har eksisteret i over 180 år og findes i dag i over 120 lande. De er gået fra at være førende inden for mekanisk låseteknologi til innovation i smarte hjem og laver både smarte låse og boligalarmer. I dag laver de både de ældste og mest udviklede elektroniske låse på markedet.

Glue home – et budget valg af elektronisk lås til dør

Glue Home laver enkle og motoriserede låse, der håndterer din dør og er en virksomhed med base i Stockholm og London.

Det er en enkel og fin lås, der kan købes til en god pris. Selvom funktionerne ikke er så avancerede som Yale Doormans smarte låse, har denne lås god fjernadgang og samarbejde med mange dørleverandører.

Smartlåsen forbinder til dit trådløse netværk eller bluetooth og styres med en app på din mobiltelefon, uanset hvor du er. Du kan låse op, udlevere gæstenøgler og modtage notifikationer, når nogen låser hoveddøren op. I aktivitetsloggen kan du følge begivenheder som udleverede nøgler og hvornår op- og låse har fundet sted. Glue bruger en krypteret teknologi på bankniveau (AES 256-bit), hvor kun dem du vælger har mulighed for at låse op.

Ifølge test af elektroniske lås til dør, så er låsen nem at montere, hvilket du gør over din originale knop på indersiden af ​​døren. Du kan også bruge dine originale nøgler, hvis du ønsker det. Modulet drives af fire AA-batterier og holder i omkring seks måneder. Låsemekanismen er støjsvag og forstyrre derfor ikke, når nogen låser op.

Brug for et avanceres låsesystem på el?

Vi samarbejder med denne elektriker, og monterer avancerede låsesystemer i hele København, både til privat og erhverv, kontakt os for mere info! Eller indhent en pris her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI