Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Autolåsesmed København og på Frederiksberg
Autolåsesmed Frederiksberg og i hovedstaden

Autolåsesmed

Låsesmed Frederiksberg’s Autolåsesmed kører i hele Storkøbenhavn 24 timer om døgnet

Biloplukning

Ring til os hvis du er kommet til at smække dig ude og har brug for biloplukning

Reparationer

Ring til os hvis din bilnøgle eller billåse driller, så kan vi reparere denne

Autolåsesmed på hjul

Ring og få hjælp med fx en biloplukning der du er, Låsesmed Frederiksberg har et mobilt værksted. Hvilket betyder at vi har alt det vi skal bruge til en biloplukning i København og på Frederiksberg, med os. 

Hvis du en dag oplever problemer med låsen eller bilnøglen og har brug for autolåsemed, så ringer du blot på +45 22 34 72 22 og så kommer vi og møder dig, hvor du er og din bil er, frem for alt skal er du fra fra at få transporteret bilen. 

Denne service betyder  langt bedre service til dig, fordi du nu kun skal ringe til os på vores døgnvagt autolåsesmed Frederiksberg og så kommer en låsesmed ud til dig i vores fuldt udstyret værksted på hjul. Langt de fleste udfordringer kan løses på stedet, men vi har dog stadig vores værksted, som fra nu af kun er åbent efter aftale. 

 

Autolåsesmed København der kører til din adresse

Billig autolåsesmed med forsikring

Vi er din låsesmed til bil der kører som udgangspunkt fra Frederiksberg eller Amager når vi åbner biler, men vi oplever ofte at blive kaldt ud på sager på hele Sjælland. Det ikke er særlig mange låsesmede som kan åbne alle typer af biler, ofte er det biler som nyere Tezla, Porsche & Audi, som kan være en udfordring at åbne.

Låsesmed Frederiksberg tilbyder altid at give en fastpris på oplukning af bil, Priserne starter fra 950 kr. Vores autolåsesmede er specialister  i biloplukning og kører døgnet rundt for at sikre at vi kan åbne din bil, selv på de mest omstændelige tidspunkter, fx nytårsaften, juleaften osv. 

Låsesmed Frederiksberg er altid omhyggelig i vores fremgangsmåde ved åbning af din bil, for at sikre der ikke bliver ødelagt ved arbejde. Hvis det værste alligevel sker så har vi de forsikringer der skal til for at hjælpe. 

Autolåsesmed Frederiksberg ring nu

Låst ude af bilen? Brug for låsesmed til bil?

Låst nøglen inden i bilen? Er du uheldig, og er du låst ude af dit køretøj eller bagagerummet i København, er der ikke andet at gøre end at ringe til en låsesmed til bil. Vi forstår; at det kan være meget frustrerende og stressesnde i de tilfælde, hvor det går op for dig, at nøglen enten er låst inden i bilen, eller ligger i bagagerummet.

Dette kan ske for alle og låsesmeden selv – heldigvis er hjælpen dig nær. I denne situationer kræver det som regel blot en biloplukning udført af en autolåsesmed. Låsesmed Frederiksberg’s autolåsesmed har generelt gode erfaringer med at lukke alle biler op, hvis du er låst ude af bilen. Generelt gør Låsesmed Frederiksberg meget ud af at holde os opdaterede på de låse, der bliver lavet rundt omkring på fabrikkerne.

På denne måde er vi nemlig sikre os at kunne låse alle typer låse op, når du ringer til os. Når andre autolåsesmede forgæves har forsøgt at låse en billås op, er det som regel os, der bliver ringet op af kunder, så hvorfor ikke starte med at ringe til Låsesmed Frederiksberg’s autolåsesmed?

 

Låsesmed Frederiksberg tilbyder følgende

Låsesmed til privat og erhverv på Frederiksberg

Installation af lås

Låsesmed Frederiksberg installerer låse fra de største mærke og brand i Skandinavien heribland ASSA, Medeco EVVA m.fl

Låsesmed Frederiksberg og smarte løsninger til dit hjem

Indbrudssikring

Sikkerhed til dit hjem og din familie eller til din virksomhed. Låsesmed Frederiksberg sørger for alt i indbrudsikring. 

Postkasselås Frederiksberg

Postkasselås

Låsesmed til postkasse på Frederiksberg, vi monterer nye og reparerer postkasselåse og monterer systemer. 

“Jeg brugte Låsesmed Frederiksberg idag og var meget tilfreds Utrolig behagelig mand som tilmed var meget tålmodig. Oveni det rigtig fair priser. Vil bruge dem igen ”

Line Holmberg,

Jane Olsen

“Jeg oplevede en virkelig god service. Autolåsesmeden er nem at kommunikere med, præcis og fleksibel. Alt gik som smurt i forhold til en biloplukning”

Eliza Nilsson

Lone Madsen

Bliv kontakter af en dygtig autolåsesmed idag

Udfyld dit telefonnummer så bliver du kontaktet indenfor 48 timer