Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Råd om lås til hoveddør

Råd om lås til hoveddør, her får du Låsesmed Frederiksbergs bedste tips omkring sikkerhed og låse til hoveddør
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

lås til hovedør - Låsesmed Frederiksberg bedste tips!

Råd om låse

hvert år blev der anmeldt 15.000 indbrud i villaer og rækkehuse, oktober, november og december er de måneder, hvor der indberettes flest indbrud. De mest almindelige stjålne varer under indbrud er kontanter, smykker, cykler og bærbar elektronik.


Forsikringsselskaber angiver, hvilke krav de stiller til, at forsikringen skal gælde fuldt ud. Kontroller altid kravene, før du vælger at købe og installere nye lås til hoveddøren.

Vi guider dig gennem små og store ting, der kan forhindre tyven

Boligen sikring og lås til hoveddør
Der er gode grunde til så vidt muligt at forhindre indbrud. Omkostningerne er små i forhold til de konsekvenser, som dårlig indbrudssikring kan medføre. De fleste husindbrud er impulsforbrydelser, der begås uplanlagt af mennesker, der er påvirket af alkohol eller stoffer. Tyven vælger derefter steder, hvor det virker let at bryde ind, og hvor det er muligt at arbejde uforstyrret.

Godkendte låse, døre, gitre, gitterporte og anden mekanisk beskyttelse gør det vanskeligere for tyven. Vælg “øjenmærkede” tyverisikringsprodukter, der har et certifikat. Hvis du også har god belysning og god gennemsigtighed, signalerer du klart til den potentielle tyv, som det er svært at bryde ind i. dig uden at blive opdaget. Mange enkle foranstaltninger kan også bidrage til en god indbrudssikring. For eksempel:

 • Tag “tyvens briller” på. Så finder du hurtigt husets svage sider. Dette er hvad du skal starte med at rette.
 • Lås dørene, selv når du er hjemme. Så forhindrer du at en tyv sniger sig på imens du ikke lægger mærke til det.
 • Placer ikke din tegnebog, bilnøgler eller mobiltelefon i hallen. Få et indbrudsforsinkelsesskab eller et aflåseligt nøgleskab og hav det foran døren.
 • Brug en postkasse med en lås for at gøre identitetstyveri vanskeligere
 • Hav gerne udendørs belysning med en bevægelsesmonitor ved indgangen og terrassedøre.
 • Lad radioen køre på timer, så der kan høres lyd fra huset.
 • Hvis du opbevarer værdigenstande i hjemmet, skal du sørge for at have den rigtige type skab at opbevare dem i. Tyven leder primært efter kontanter og ting, der hurtigt kan konverteres til penge; smykker, computere, kameraer og våben.
 • Opbevar værdigenstande, nøgler osv. i Indbrud-forsinkede skabe. Tyvene ved, hvor de skal skjule værdigenstande i hjemmet.
 • Sørg for at have gode døre, karme og vinduer med robuste lås til hoveddør.
 • Aflæg med naboerne at tage sig af: tømme postkassen … slå græs / skovle sne … parkere bilen ved siden af ​​hinanden … hænge noget vasketøj ud …
 • Køb ikke sikkerhedsprodukter, Mange mennesker bruger vildledende oplysninger til at udnytte folks usikkerhed til hurtigt at handle.
 • Glem ikke din egen sikkerhed i tilfælde af brand. Indbrudssikring må aldrig gå forud for din egen sikkerhed i tilfælde af brand. Sørg altid for at have sikre – og alternative flugtveje via døre eller vinduer i stueetagen.

Lås til hoveddør

Der er altid gode grunde til at forsøge at forhindre indbrud så vidt muligt. Investering i sikkerhedsprodukter f.eks. en stikker lås til hoveddøren.

For at opfylde forsikringsselskabernes krav til en godkendt låseenhed til boliger kræves en lås der ikke kan åbnes uden spor.


Skift altid låsen til hoveddøren, inden du flytter ind i et nyt hjem. Du ved aldrig, hvor mange nøglekopier der må være i drift.

Indgangsdørlåse fås i tre forskellige låseprodukter; cylinderlås, tumblerlås og dobbeltfunktionslås. De ting, du skal huske på, når du gennemgår dine låse, er, at du både skal have et behageligt hjem og en sikker lås væk. Med komfortabel hjemme menes, at døren kan låses eller åbnes indefra ved hjælp af en knap eller tilsvarende uden hjælp af en nøgle.

Sikker låsning af lås til hoveddør betyder, at låsning og oplåsning udefra skal ske med en nøgle. I dag findes der såkaldte tofunktionslåse, der både er komfortable hjemme og væk hjemmefra. For at opnå forsikringsbetingelsen “godkendt låseenhed” kræves det, at du bruger en certificeret låse til hoveddøren.

Cylinderlås til hoveddøre: Et låsehus, der betjenes via en låsecylinder. En cylinderlås med kun en knap på indersiden af ​​døren (undtagen en tofunktionslås) opfylder ikke kravet om en godkendt låsenhed. For at opfylde kravet kræves det, at du enten udskifter den eksisterende lås med en tofunktionslås eller supplerer den eksisterende lås med en tumblerlås.

Låsecylinder: Vælg en cylindermodel med en kopibeskyttet nøgle. Cylinderen på låsen skal være rund.

Lås med to funktioner: En lås, der har en knap på indersiden af ​​døren, men knappen kan sættes ud af spil, når du forlader hjemmet og låser døren med en nøgle udefra. Sælges også under salg

Exterior door handle and Security lock
Exterior door handle and Security lock

Elektroniske lås til hoveddør

Elektromekanisk lås / kodelås: Du låser døren ved hjælp af en eller flere forprogrammerede koder efter eget valg. Elektroniske kodelåse til hoveddøre bliver mere og mere populære

Nøgler når du flytter ind i nyt hjem

Skift altid låse, inden du flytter ind i et nyt hjem. Du ved aldrig, hvor mange nøglekopier der må være i drift.

Opbevar ikke nøgler i nærheden af ​​døren. Dette gælder både indendørs og udendørs.

Sørg for, at du ikke har dine nøgler med hjem.

Vinduer og vinduesdøre

I de senere år har vinduer og vinduesdøre sejlet op som en af ​​de mest almindelige indgangsveje til indbrud i villaer, sommerhuse og lejligheder i stueetagen.

Vinduer, der er tættere på jorden eller anden grundplan, f.eks. Et tag over indgangen osv., End 4 meter, bør gennemgås fra et indbrudssynspunkt. Husk låse til vinduer, at det også kan være en god idé!

Alarm og låse

Tyverialarmer er generelt afskrækkende for den person, der har til hensigt at bryde ind, og det kræver opmærksomhed fra miljøet. Men det komplicerer ikke selve indbruddet, hvilket betyder, at du ikke kan overse en fungerende mekanisk beskyttelse (f.eks. Låse til vinduer og døre).

Knallert og motorcykel

En knallert / motorcykel er begge motorkøretøjer og skal være særskilt forsikret for at der kan udbetales erstatning i tilfælde af tyveri.
Knallerten / motorcyklen skal generelt være låst med mindst et låseprodukt undtagen styrelåse. For EU -knallerter og motorcykler kræver nogle forsikringsselskaber to låse.
Lås knallerten / motorcyklen med jumperlåse beregnet til knallerter eller motorcykler, bremseskivelåse eller hængelåse og kæder i mindst klasse 3, der er testet og certificeret af SSF

Lås til hoveddør til sommerhuset

En god områdebeskyttelse gør det vanskeligere for tyven at komme ind i et sommerhusområde uset. Vejspærringer og hegn ved broer er for eksempel gode beskyttelsesforanstaltninger, men husk at offentlighedsretten gælder. Du må ikke opsætte barrierer og porte nogen steder.
Stramme persienner og forladte blomster sladrer om, at ingen er hjemme.
Det er også tilfældet med skodder, de forhindrer gennemsigtighed og gør indbrud vanskeligere i sommerhuset, men kan naturligvis også indikere, at du ikke er der.
Skjul aldrig nøgler i nærheden af ​​huset. Tyven ved, hvor han skal lede.
Opbevar haveredskaber, såsom skovle og stiger, indendørs eller i låst opbevaring, så tyven ikke kan bruge dem til for eksempel at smadre din eller din nabos vinduer.
Husk at låse dit sommerhus, som du låser dit faste hjem.
Opbevar ikke værdigenstande i huset, når du ikke er der

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI