Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

LÅSESMED ANMELDELSER

Læs hvad Låsesmed Frederiksberg’s kunder siger om deres erfaring om at hyre os som låsesmed eller sikkerhedstekniker på Frederiksberg 

Dette siger tidligere kunder hos os, læs vores låsesmed anmeldelser her;

Låsesmed Frederiksberg gode låsesmed anmeldelser her
5/5
Superservice. Vil gerne give en god låsesmed anmeldelse her fra. Alt fikset lige som det skulle og til aftalt tid og pris. Gode løsninger og behageligt besøg. Elsker håndværkere der kan tænke selv. Stor anbefaling herfra.
John D
5/5
Fantastisk service og god pris! Nemt at finde en god løsning og rigtig god betjening samt vejledning. Tak til Låsesmed Frederiksberg for en god oplevelse!
Lene J
5/5
Super service med hvad der kunne være brug for i servicevognen til montering af nye låse. Venlig og med overkommelige priser. Kan varmt anbefales! Det er en grund til at en låsesmed har gode låsesmed anmeldelser.
Nicolai K
5/5
Fantastiskt hurtig, hjælpsom, effektiv, fleksibel og venlig. Det virker måske mystisk at der er så mange der skriver så godt om Låsesmed Frederiksberg, men min oplevelse har været helt i top.
Anne F
5/5
Låsesmed Frederiksberg kom ud og hjalp os med at komme ind en søndag aften hvor vi var godt trætte og kommet til at smække os selve ude. Jeg vil gerne anbefale dem videre til andre!
Mads D
5/5
Jeg har brugt Låsesmed Frederiksberg nogle gange. De er behagelige, professionelle og har gode priser i forhold til andre låsesmede i København. Hvis det sker noget igen vil jeg ringe til dem.
Sarah M
5/5
Bruge Låsesmed Frederiksberg for nogle uger siden. Klart anbefalelsesværdig. Fixede min hoveddør og terrassedør. Hurtig udrykning, fair pris og super service.
Sophie M
5/5
Jeg vil give denne låsesmed anmeldelse fordi at jeg har været meget tilfreds med hele førløbet, både løsningen på opgaven samt prisen. Mange tak!
Aliyah G
5/5
Fortjener alt ros og gode anmeldelser, når jeg blev spurgt om jeg ville skrive nogle række så sagde jeg selvfølgelig ja! 5 stjerner til Låsesmed Frederiksberg!
Hanne F
5/5
Låsesmeden var yderst hjertelig og vidende om min hoveddørlås. Jeg forklarede ham det problem, jeg havde da jeg drejede nøglen. Han forstod klart situationen. Jeg vil give Låsesmed Frederiksberg min højeste anbefaling og selvfølgelig en låsesmed anmeldelse. Rimelige priser.
Jakob M
5/5
Min hund blev på en eller anden måde låst inde i et soveværelse sent på en torsdag aften. Vi troede, at vi selv kunne befri ham, men låsen på døren var forkert installeret. Inden for 20 minutter efter vores opkald kom en låsesmed fra Låsesmed Frederiksberg til undsætning. Han var meget flink, flittig og reddede vores vovse. God kundeservice! Tak.
Sofie J
5/5
Min partner og jeg låste os ude en lørdag aften. Kiggede efter et par låsesmede på Google, og ingen svarede, før jeg ringede til Låsesmed Frederiksberg. Låsesmeden sagde, at han ville være hjemme hos os inden for 20 minutter. Han kom der hurtigt og var meget professionel. Jeg var så stresset, at jeg glemte at bede om pris. Heldigvis opkrævede han os en rimelig pris. Jeg ville aldrig ønsker at låse mig ud igen, men hvis jeg gjorde det, ville Låsesmed Frederiksberg være den første, jeg ville ringe til. Jeg vil meget anbefale dem til alle.
Kristoffer L