Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Overvejer du at sælge din bolig på Frederiksberg? Sælg sikkert sådan

Sikreste lås til hoveddør - Vi forhandler og finde de bedste og mest sikre løsninger på Frederiksberg
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Overvejer du at sælge din bolig på Frederiksberg? Sælg sikkert sådan

Overvejer du at sælge din bolig på Frederiksberg? Selvfølgelig er der sikkerhedsrisici, du tager, når du sælger en ejendom. Her er nogle tips til at hjælpe med at holde dit hus sikkert, når det kommer på markedet.


Skjul de værdifulde ting på visning

Mange mennesker, der går gennem dit hjem midt i dine ejendele, er ikke den eneste trussel mod din sikkerhed. I 2021 er virtuelle ture og åbne huse blevet en meget mere almindelig begivenhed. Det er vigtigt at sikre, at du smider følsomme oplysninger eller ting væk, der kan lokke en indbrudstyv. Pakke de dyreting væk så de er i bedre behold.

Gør dit hus sikkert – Låsesmed Frederiksberg kan hjælpe

Husk at holde huset låst og sikkert, når du ikke er hjemme. Du kan investere i et alarmsystem eller sikkerhedskamera for at holde øje med stedet. Hvis der sker noget, har du også optagelser, der kan leveres til politiet.
At sælge dit hus skal være spændende og ikke skræmmende. Det er bare en god idé at være opmærksom på at der er en risici og gøre det bedste for at holde din bolig sikkert, når du sælger. Hvis du vil give din sikkerhed et løft, så kontakt os, Låsesmed Frederiksberg er eksperter i indbrud sikring og vi kommer gerne hjem til dig og lavet et gratis sikkerhedstjek

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI