Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Udskifte den gammel dør til en ny sikkerhedsdør

Udskiftning af gammel dør til ny sikkerhedsdør på Frederiksberg
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Proximity key card to authenticate for unlock door. Key card Hotel room access. automatic

Overvejer du at udskifte din gamle dør og investere i en sikkerhedsdør, til din lejlighed eller villa. Hvis då er tilfældet vil du måske opleve at der er meget at tænke over. En ny sikkerhedsdør kan nemlig give hele dit hus et løft hvis du vælger ret design og sikkerhed i forskellige niveauer, det er derfor vigtigt at vælge den rette sikkerhedsdør, der passer til både til husets stil, dine ønsker omkring sikkerhed og dit budget. Låsesmed Frederiksberg forhandler blandt andet sikkerhedsdøre fra Daloc, og monterer dem i hele København, så tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget du undrer dig over, gældende sikkerhedsdøre.

Sikkerhedsdøre til lejlighed, huse eller kældere

Uanset om du leder efter en sikkerhedsdør som minimerer risikoen for indbrud, så kan det være godt at vide at døren også dæmper lyd udefra, en brandklassificeret dør eller en alt-i-en sikkerhedsdør, som også hjælper med at stoppe brand, ved tilfælde af brand.  Kontakt Låsesmed Frederiksberg, vi skræddersyer sikkerhedsdøre til alle på Frederiksberg og vi tilbyder dig den ultimative løsning. Vores sikkerhedsdøre kan tilpasses til alle boliger og miljøer. Vi giver vores kunder sikkerhedsdøre, der opfylder alle  deres sikkerhedskrav og passer til deres livsstil eller behov. Uanset om du har fundet hertil som privatperson, som ejendomsejer eller arkitekt for et byggefirma eller om du repræsenterer en boligforening.

Montering af sikkerhedsdøre

At udskifte en gammel dør til en ny sikkerhedsdør kræver dygtige dørinstallatører og derfor er udskiftning af sikkerhedsdøre som regel ikke et simpelt gør-det-selv projekt. På Frederiksberg er der også mange ældre bygninger bygget af mursten, nogle gange skal murstenen også repareres eller tilpasses rundt dørkarmen, og så det også godt at få hjælp fra en dygtige murere, f.eks. fra et murerfirma i Næstved.

Har du spørgsmål omkring hvad montering af sikkerhedsdør kræver i dit tilfælde, kontakt os så hjælper vi dig, du er også velkommen til at skrive til os om du kun ønsker tilbud på indkøb, montering af en eller flere sikkerhedsdøre på Frederiksberg.

Hvilken sikkerhedsdør skal jeg vælge?

Hos Låsesmed Frederiksberg hjælper dig med at finde den  sikkerhedsdør, der passer til jeres bygning og jeres behov, uanset om du leder efter en dør, der beskytter mod indbrud, en dør, der er brandsikker eller om du primært ønsker øget lydisolering, er du kommet til det rette sted. Vi leverer sikkerhedsdøre til alle typer ejendomme, døre der opfylder alle typer krav og døre der kræver unik tilpasning til forskellige typer design. Som låsesmed kan vi også være behjælpelige med låse uanset om du ønsker en lås med kode, eller en mekanisk lås. 

Elektronisk lås til dør anbefaling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI