Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Låsesmed Frederiksberg gode låsesmed anmeldelser her
Omkodning af låse, omstilling af låse Frederiksberg

Omkodning af låse

Låsesmed Frederiksberg omkoder din låse ved både akutte ærinder samt ved tidsbestilling 24 timer i døgnet

Omkodning af lås

Er du usikker på mange der har adgang til din bolig omkoder vi din lås

Samme nøgle

Ønsker du at have en enkelt nøgle til det hele, det klarer vi hos Låsesmed Frederiksberg

Når du skal vælge en låsesmed på Frb

Når du overvejer hvilken låsesmed du skal vælge, vælg en låsesmed, der opfylder disse tre ting;

  1. Arbejdskvalitet – Pas på at hyre en utrænet og uerfaren låsesmed. Vi ser ofte meget dårlig kvalitet af arbejde udført af tidligere låsesmed. Når en lås monteres, vælger en erfaren låsesmed den rigtige lås i størrelse og monterer den på en sikker måde uden at beskadige de indvendige og udvendige dele af døren.
  2. Sikkerhedsniveau – At vælde den rigtige lås der passer til dit sikkerhedsbehov kan også være en udfodring. En kyndig låsesmed kan ramme dit behov af sikring og, Låsesmed Frederiksberg fører en høj standard og tilbyder sikkerhed låse. Vi viser dig en rækkeaf forskellige sikkerhedsniveauer, og vi diskutere dine behov sammen.
  3. Pris – Husk, at investering i en lås af god kvalitet er at investere i dit hjem eller din virksomheds sikkerhed. Nogle kunder ønsker kun en hurtig løsning i et kort stykke tid, så de vælger at gå efter en billig standardlås. Andre kunder, der leder efter en holdbar løsning, der beskytter deres hus mod uønskede besøgende, og derfor vælger at betale lidt mere for en høj sikkerhedslås.
 

De fleste forsikringsselskaber har krav på at dine låse skal være sikre nok, så husk dette, når du vælger, hvilken lås der skal monteres. Låsesmed Frederiksberg prøver at holde vores priser så billige og konkurrencedygtige som muligt, så du vil gerne anbefale vores service til dine venner. Vi har mange tilbagevendende kunder, og vi forhandler altid gerne den bedst mulige aftale. 

Låsemontering og installation af låse på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg din lokale låsesmed

Vores indfaldsvinkel i det daglige arbejde beror først og fremmest på kvalitet og sikkerhed. Vi leverer aldrig halve løsninger, men tager os den tid, som låsesmed opgaven kræver. Med mange års erfaring som låsesmed ved vi, at sikkerhed er en tillidssag, der kræver effektive og brugervenlige løsninger. Så søger du en låsesmed på Frederiksberg til fx en omkodning af lås, kontakt os idag; + 45 22 34 72 22

Nye nøgler hos Låsesmed Frederiksberg

Omkodning af lås Frederiksberg

Har man ikke det fulde overblik over, hvem der har adgang til ens bolig eller virksomhed, kan det lede til både et indbrud give utryghed i hverdagen – ved indbrud det kan det koste mange penge, flere end hvad du har råd til at miste, hvis der ikke er styr på sikkerheden. Hos Låsesmed Frederiksberg tilbyder vi omkodning af låse og udskiftning af låse, så du ikke skal bekymre dig om adgangen til din bolig.

Omkodning til en nøgle;

Nogle kunder i København og på Frederiksberg ønsker at have én nøgle til hele boligen, mens andre foretrækker et større nøglebundt. Uanset dine behov hjælper vi dig med en sikker løsning.

Hvis vi selve er inde i en travl periode så er vi en del af Norh. Norh Sikring har også skrivet om omkodning af låse på deres hjemmeside læs mere om Norh’s omkodning af lås her. 

Låsesmed Frederiksberg tilbyder følgende

Autolåsesmed København og frb

Autolåsesmed

Skal du bruge en låsesmed til bil? Så kan vi med stor glæde også hjælpe. Læs mere om vores autolåsesmed og låsesmed til bil her.

Reparation af låse på Frederiksberg

Låsereparation

Er din nøgle kommet til at knække i låsen og du har derfor behov for hjælp til en låsereparation. Dette klarer vi, læs mere her;

Postkasselås Frederiksberg

Postkasselås

Låsesmed til postkasse på Frederiksberg, vi monterer nye og reparerer postkasselåse og monterer systemer. 

” De holder hvad de lover – kommer til tiden og laver en super stykke arbejde. Vores døre til andelsforeningen har vist aldrig lukket så godt tidligere. Så stor ros herfra og vi vil klart bruge dem igen i fremtiden. ”

Line Holmberg,

Karen B.

“Super service. Let at komme i kontakt med og kom til aftalt tid.
Fejlsøgte og løste mit problem hurtigt og effektivt også til en fair pris.
Stor anbefaling herfra.”

Eliza Nilsson

Jonas J.

Bliv kontakter af en dygtig Låsesmed på Frederiksberg

Udfyld dit telefonnummer så bliver du kontaktet indenfor 48 timer