Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Låsesmed Frederiksberg om sikkerhedskæde til dør

Råd om lås til hoveddør, her får du Låsesmed Frederiksbergs bedste tips omkring sikkerhed og låse til hoveddør
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg om sikkerhedskæde til dør

Hos Låsesmed Frederiksberg har vi erfaret at morderne låse og stærke sikkerhedsdøre er afgørende for, at du kan føle dig tryg og sikker derhjemme. Men for at kunne have døren lukket og samtidig tale med folk udenfor, skal du have en sikkerhedskæde til dør. En højkvalitets og korrekt monteret sikkerhedskæde til dør har en større sikkerhedsfunktion, end man skulle tro. Derudover kan det være en elegant designdetalje, hvor der er rigtig mange varianter at vælge imellem, både traditionelle og moderne stilarter.

Tidligere brugte man sikkerhedskæde til dør i mange hjem. De seneste år har de ikke været helt så moderigtige, men de er begyndt at komme tilbage igen. En dørkæde løser virkelig sin hovedopgave i hjemmet: At man kommer til at snakke med folk, der står uden for døren, uden at skulle lade den pågældende. Derudover er det muligt at sende og modtage korrespondance uden at skulle åbne døren og lukke nogen ind, når du ikke har lyst.

Tænk grundigt over dit valg af sikkerhedskæde til dør

Moderne dørkæder har samme funktioner som traditionelle varianter og designet har heller ikke ændret sig væsentligt. Den mest almindelige variant har et dæksel med en kant loddet på fastgørelseselementet, som skrues fast i dørkarmen.

Når du skal vælge sikkerhedskæde til dør, er det bedst, at du ikke bare vælger den første bedste variant, det kan være en fejl. Det er vigtigt, at kæden er lavet af kraftigt stål, og at mellemrummet ikke er større end 5 centimeter. Beskyttelsesmekanismen kan placeres på både træ- og metaldøre.

Det er vigtigt, at døren ikke kan åbnes forsigtigt

En dørkæde gør at døren ikke kan åbnes helt, men der opstår som sagt et hul. Så er det vigtigt, at den ikke bliver så stor, at en person ikke kan få armen ind og låse døren op indefra. Mål derfor afstanden rigtigt og hyr en låsesmed til monteringen. Du kan f.eks. altid hyre os hos Låsesmed Frederiksberg.

Det kan være en fordel at bestille sikkerhedskæde til dør sammen med døren, så kan monteringen blive nemmere. Vi anbefaler, at du kigger efter varianter med kvalitetscertifikater og gode garantier. En sikkerhedskæde kan virke ubetydelig, men den kan være vigtig for trygheden i hjemmet.

Overvågning og alarm monteret af en elektriker på Frederiksberg er også en mulighed hvis du ønsker endnu mere sikkerhed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI