Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Låsesmed Frederiksbergs tips til mere sikkerhed i hjemmet

Låsesmed Frederiksberg er ekspert i Indbrudsikring og kender området omkring Frederiksberg, vi har dog bemærket at mange indbrudstyve starter med at hakke' familiernes computere for at finde ud af når familien tager på ferie osv.
Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmeden på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksberg skriver om indbrud og sikring på Frederiksberg

Låsesmed Frederiksbergs tips til mere sikkerhed i hjemmet

Låsesmed Frederiksberg er ekspert i Indbrudsikring og kender området omkring Frederiksberg, vi har dog bemærket at mange indbrudstyve starter med at hakke’ familiernes computere for at finde ud af når familien tager på ferie osv. så at de nemmere kan lave indbrud uforstyrret. her er Låsesmed Frederiksbergs bedste tips på cybersikkerhed.

  1. Sikre dit login: Opdater dine adgangskoder regelmæssigt, og genbrug aldrig den samme adgangskode til flere tjenester. Identificer dig selv på en sikker måde, gerne med 2 faktorer for de tjenester, der håndterer dette. Brug en såkaldt Password Manager, der hjælper dig med at oprette forskellige sikre adgangskoder til forskellige tjenester.
  2. Brug tid online sammen: Brug internettet, mobiltelefoner, padder og computere sammen i samme rum for hele familien, især med yngre børn. Det giver mulighed for at diskutere, hvad børnene oplever og samtidig mulighed for at være en voksen støtte til børn og unge.
  3. Hold computere, tablets og mobiler opdaterede – men også software og mobilapps for at fjerne sikkerhedsrisici. Dette sker ofte automatisk i nye gadgets, men har nogle gange brug for et ekstra skub. Genstart også computeren og mobilen regelmæssigt, det er normalt, når opdateringen træder i kraft.
  4. Surfesafe: Brug computersikkerhedssoftware, simpel beskyttelse er ofte indbygget, men det er godt at supplere med en ekstra beskyttelse for højere sikkerhed mod hackere og cyberkriminelle.
  5. Lav sikkerhedskopier: Let at glemme, men billeder, dokumenter og anden vigtig information skal sikkerhedskopieres – hvis der sker noget, kan du så få tilbage det, der er gået tabt. Brug helst en løsning, der gør kopieringen automatisk.
  6. Sik din forbindelse: Opret forbindelse til internettet med en betroet operatør, for eksempel dit bredbånd derhjemme beskyttet af en firewall eller over din mobiltelefon – undgå usikre offentlige wifi-netværk såsom caféer, hoteller og restauranter.
  7. Beskyt din identitet: Identificer dig kun for tjenester eller personer, du kontakter dig selv. Giv aldrig følsomme oplysninger eller bank -id til nogen, der kontakter dig og hævder at ringe fra en bank eller sundhedstjeneste til f.eks. hjælpe dig med at slippe af med vira på din computer eller booke en Corona test eller. Ring med det mindste tvivl til det firma, de påstås at ringe fra.
  8. Vær kildekritisk! Undersøg afsenderen og indholdet ekstra omhyggeligt, inden du klikker på links, åbner sider og handler på andre oplysninger om Corona / COVID-19.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKLER

Udfyld telefonnummer

Skal vores låsesmed kontakte dig? Udfyld dit telefonnummer 

GALLERI