Døgnservice 24/7

+45 22 34 72 22

Låsesmed Frederiksberg kører 24 timer om døgnet!
Montering af lås indendørsdøre og udendørs døre af Låsesmed Frb

Installation af lås

Låsesmed Frederiksberg monterer låse og udskifter låse 24 timer i døgnet, hurtig service på Frb og omegn. 

Nye låseinstallationer

Låsesystemer og nye låse til både privat og erhverv på Frederiksberg

Udskiftning af lås

Vil du have din gamle låse opdateret? Vi udskifter låse og fører alle mærker

24 timer Låsemontering og låseservice


Skal din lås udskiftes på din kontordør? Eller måske ønsker du at opgradere dine låse på hoveddøren eller terrasedøren? Låsesmed Frederiksberg tilbyder konkurrencedygtige udskiftning af låse pris fra 995;- for en standard lås. Vores låsesmede på Frb arbejder primært på Frederiksberg men og kan ankomme inden for 30 minutter i hele hovedstaden.

Uanset hvilken grund du må have til at skulle ændre på dine låse, er vi i stand til at hjælpe og tage udfordringen.
Det kan være en god idé at udskifte en fælles dørlås til en brandlås så det er muligt hurtigere at flygte i tilfælde af brand. Måske har du lige købt en ny bolig og derfor ønsker at ændre alle udvendige døre med helt nye låse. Dette anbefales stærkt af vores låsesmed på Frederiksberg, da du ikke ønsker, at tidligere lejere eller ejendomsmæglere skal have en nøglekopi til dit hjem. 

Låsesmed Frederiksberg giver dig en yderst pålidelig og fremragende service døgnet rundt.
Ring til os og få hjælp med enhver låsesmed opgave, Låsesmed Frederiksberg tilbyder vi et bredt vifte af sikkerhedsmuligheder for at forbedre dit hjem og dit erhvervs sikkerhed.

For at sikre at du føler dig tryg og sikker i din bolig eller kommercielle ejendom.
Vores låsesmedtjenester passer til ethvert budget og sikkerhedsbehov, du måtte have.
Ring til os og få hjælp indenfor 30 minutter hvis dit ærinde er akut. 

Låsemontering og installation af låse på Frederiksberg

Din pålidelige låsesmed på Frederiksberg til installation af låse

Vi har været i låsesmedbranchen i lang tid nu, hvilket betyder, at du kan stole på, at vi ved, hvad vi laver. Når du ringer til Låsesmed Frederiksberg, sigter vi mod at komme ud til dig inden for mindre end en halv time, uanset hvor i København du ringer fra. Vores erfarne låsesmed ankommer med alle de nødvendige værktøjer til at reparere eller udskifte din lås hurtigt og uden besvær – ring til os; på + 45 22 34 72 22

Installation af låse og låsemontering København af låsesmed Frederiksberg

Montering af låse og låsemontering

Uanset om du har mistet dine nøgler, brudt din lås eller bare vil have din låse ændret for ekstra sikkerhed og ro i sindet, er vi det rette låsesmedfirma at komme til for at få et låseskift. Specielt hvis du bor på Frederiksberg, på Frederiksberg tilbyder vi alle vores gratis kørsel, dette kan vi gøre fordi at vi ligger lokalt på Frederiksberg. 
Vi er opmærksomme på, at hvis dette er tilfældet, at du ønsker, at nogen kommer hurtigt og behandler låseproblemet med det samme. Derfor bestræber Låsesmed Frederiksberg at komme til dig inden for 10-30 minutter, uanset tidspunktet på dagen eller natten, du ringer til os.


Hvis du leder efter en lokal låsesmed på Frederiksberg, så skal du ikke lede længere.
Låsesmed Frederiksberg tilbyder en pålidelig låsesmed service og venlig kundebehandling altid!

På denne hjemmeside som har til formål at give dig alle de detaljer, du har brug for om vores tjenester, priser og områder, vi dækker.
Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige låsesmede vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål, du må have.

Låsesmed Frederiksberg tilbyder følgende

Autolåsesmed København og frb

Autolåsesmed

Skal du bruge en låsesmed til bil? Så kan vi med stor glæde også hjælpe. Læs mere om vores autolåsesmed og låsesmed til bil her.

Reparation af låse på Frederiksberg

Låsereparation

Er din nøgle kommet til at knække i låsen og du har derfor behov for hjælp til en låsereparation. Dette klarer vi, læs mere her;

Postkasselås Frederiksberg

Postkasselås

Låsesmed til postkasse på Frederiksberg, vi monterer nye og reparerer postkasselåse og monterer systemer. 

” Rigtig god, venlig og hurtig service. Konversation via sms var nemt. Fik udskiftet en lås som drillede, har ingen problemer nu! Kan varmt anbefale at bruge Låsesmed Frederiksberg til andre. ”

Line Holmberg,

Kenneth Bruun

“Låsesmed Frederiksberg kom akut. Fagligt kompetent, god stil og service og en meget kreativ tilgang til et låseproblem (stige til 1. Sal). Kan varmt anbefales.”

Eliza Nilsson

Lene Nielsen

Bliv kontakter af en dygtig Låsesmed på Frederiksberg

Udfyld dit telefonnummer så bliver du kontaktet indenfor 48 timer